Szolgáltatásaink

Az R-KRAFT-nál igen fontosnak tartjuk, hogy komplex szolgáltatást adjunk! Nemcsak munkát biztosítunk neked Németországban, hanem egy új életet, amihez a mindennapokban és a hivatalos ügyintézésben is a segítségedre leszünk: nyelvtanulásban, költözésben, szállás biztosításában, adóbevallásban, fordításban, jogi kérdésekben is számíthatsz ránk! Ismerd meg szolgáltatásainkat részletesebben!

Kérdésed van a szolgáltatásainkról? Keress minket elérhetőségeinken, vagy kérj ingyenes visszahívást űrlapunk kitöltésével!

Adóbevallás

Mivel az új munkád Németországban található, így a munkavállalásodra és az adózásodra is a német jogszabályok vonatkoznak.

Munkaruházat

Munkaruházatot elsősorban partnereinknek üzleti kapcsolatainkon keresztül szolgáltatjuk.

Autószállítás

Az autóbérlés mellett bármikor felmerülhet az igény az autószállításra is, amit nemcsak hazánkon belül, hanem külföldre és külföldről is tudunk biztosítani ügyfeleinknek.

Ügyintézés, tanácsadás

Az R-KRAFT célja, hogy ne csak munkát, hanem egy új életet biztosítson számodra Németországban, ami során mindenben a segítségedre legyen.

Autóbérlés

Magyarországon, a környező nyugat-európai országokhoz képest egyelőre kevesen ismerik az autóbérlés nyújtotta előnyöket.

Költöztetés

Nemcsak munkát biztosítunk neked Németországban, hanem egy új életet, aminek megkezdésekor mindenben segítségedre leszünk, így a költözésben is számíthatsz ránk!

Csomagszállítás

Nem sikerült minden fontos dolgot magaddal vinned a németországi, új otthonodba? Szeretteid szeretnének neked csomagot küldeni?

Fordítás

A németországi munkavégzésed és mindennapi életed során sok esetben szükséged lehet fordításra, még akkor is, ha rendelkezel a megfelelő német nyelvtudással.

Nyelvi tanfolyamok

Szívesen dolgoznál Németországban, de a nyelvtudásod nem elég jó?

Ingyenes visszahívás kérése

Kérj ingyenes visszahívást és 1 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot!

A csillaggal jelölt mező kitöltése kötelező *

  Captcha frissítése