• rkraft
 • rkraft
 • rkraft
 • Változatos munka, versenyképes munkabér

  Hosszú távon változatos tevékenységet, mozgalmas környezetben, teljesítményorientált, versenyképes munkabért biztosítunk neked.

 • Nemcsak munkát, hanem új életet kínálunk!

  Teljes körű segítséget biztosítunk neked: legyen szó nyelvtanulásról, költözésről, vagy adóbevallásról, mindenben a rendelkezésedre állunk!

 • Korrekt munkaközvetítés, közvetítői díj nélkül

  Tisztességes módon, rejtett költségek, közvetítői díj nélkül, megbízható hozzáállással kínálunk Neked állást Németországban, hogy hosszú távon elégedett legyél!

Introducing Kotoba

A premium theme from JDirect,
free to use on your Joomla site.

Download

Hírek

2012. május 1-jétől csak korlátozott számban ad letelepedési engedélyt Svájc az Európai Unió keleti országaiból érkezőknek.

Bővebben...:

Köszöntünk oldalainkon

.

Ismerje meg cégünket

Az R-KRAFT fiatal, lendületes, megbízható cégként, 2011 óta biztosít munkalehetőséget azok számára, akik Németországban szeretnének munkát vállalni.

Számos érv szól mellettünk, amiért érdemes hozzánk fordulni, ha németországi munkavállalásról van szó:

Bővebben

Ismerje meg szolgáltatásainkat

Az R-KRAFT-nál igen fontosnak tartjuk, hogy komplex szolgáltatást adjunk! Nemcsak munkát biztosítunk neked Németországban, hanem egy új életet, amihez a mindennapokban és a hivatalos ügyintézésben is a segítségedre leszünk:

Bővebben

Külföldi munkalehetőségek

Az aktuális állásajánlatok mellett fontosnak tartjuk, hogy általánosságban összefoglaljuk az R-KRAFT által kínált munkákkal kapcsolatos információkat, ezzel is segítségedre legyünk, és minden kétséget eloszlassunk benned a külföldi munkavállalással kapcsolatban.

Bővebben

Ingyenes visszahívás kérése

Kérj ingyenes visszahívást és 1 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot!

A csillaggal jelölt mező kitöltése kötelező *

  Captcha frissítése