• Munkaközvetítés közvetítői díj nélkül!

„35 évesen, két kisgyerekkel, feleséggel a háta mögött az ember meglehetősen válogatóssá válik, ha külföldi munkavállalásról van szó, így aztán közel két év eredménytelen keresgélés után, 'minden mindegy' alapon, meglehetősen szkeptikus hozzáállással küldtem el a jelentkezésemet az R-KRAFT Kft. hirdetésére.
 
 „2013 tavaszán jelentkeztem az R-KRAFT Kft. - hez németországi munkavállalásra. Igyekeztem a kérdést minden oldalról alaposan körüljárni, naprakész információkat szerezni, és meggyőződni arról, hogy a cég valóban azt a szolgáltatást nyújtja, amiről tájékoztattak.
 
Korrekt, kedves díjmentes ügyintézés normális erkölcsös munkatársakkal!
Örülök, hogy megragadtam ezt a lehetőséget, és mindezt ingyen és  jó érzésekkel tudom nyugtázni, és nagyon meg vagyok az R-KRAFT Kft.- vel elégedve. István (32 éves)
 
2013. decemberében jelentkeztem az R-KRAFT Kft.- hez. Kiváló ügyintézés,minden kérdésemet maradéktalanul megválaszolták,végig segítőkészek és nyíltak voltak. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy bátran vágjanak bele. Köszönöm! Gergő (21)
 
Abszolút korrekt szolgáltatást nyújtottak-közvetítési díj nélkül-  nem ígértek olyat, ami nem teljesült. A fordítást is helyben elvégezték, mindenben segítettek, csak ajánlani tudom a céget! Bence (20)
 
„Sziasztok! Egyedülálló egy cég ez a R-KRAFT Kft. Mindenben segítettek, nagyon kedvesek és mindez közvetítési díj nélkül! Kijutottam Németországba dolgozni, van munkám és a fizetésem is kivalló. Merjetek belevágni! Üdv. Laci" Laci (32)
 
 „Szerény hirdetés egy napilap hasábjai közt; bátortalan kapcsolatfelvétel,  majd a kétségek minden gyanúját szertefoszlató szakszerűség, profizmus hangja a telefon másik végén, és útjára indul egy gyümölcsöző kapcsolat.
 
„Köszi, hogy segítettetek nekem, örülök, hogy megtaláltalak titeket. Profik vagytok, csak azt mondhatom!” – Ottó (44)
 
„Nemcsak munkát szereztek nekem, hanem bármiben szívesen segítettek és segítenek a mai napig. Jó tudni, hogy van kihez fordulni!” – Gábor (29)
 
„Féltem a külföldi munkavállalástól, annyi rosszat lehetett hallani. Amikor megtaláltam az R-KRAFTot, tudtam, jó kezekben vagyok és megbízhatok bennük. Nem ígértek semmi olyat, amit nem tartottak volna be. Köszönöm!” – János (38)