• Munkaközvetítés közvetítői díj nélkül!

Tiszta környezet, tiszta szolgáltatások
 
A tiszta és jókedvű munkavégzéshez kellemes munkahelyi légkörre van szükség. Az R-KRAFT gondoskodik a produktív és egészséges munka -helyi légkörről is. Mindenhol jelen vagyunk, ahol szükség van ránk: mindig ügyfeleink közelében, egész Magyarország területén. Ügyfélkapcsolati referensünk bármikor elérhető, szakértőink minden eshetőségre felkészültek. Megbízhatóságunk alapja a folyamatos jelenlét és az átlátható árképzés. A rend az üzleti életben már fél siker. Míg Önök a munkára figyelnek, mi rendben tartjuk az épületet.
 
Értjük a dolgunkat:  a létesítményeket széleskörű tapasztalatunknak köszönhetően átgondoltan és kiemelkedő hatékonysággal üzemeltetjük. Több éves tapasztalatunk ideális alapot biztosít ehhez, valamint olyan képzett és motivált munkatársakat, akik professzionális módszerekkel és hatékony eszközökkel végzik munkájukat. Kapacitásunknak köszönhetően csapatunk számára a hiányzások sem okoznak problémát – így a rend soha nem mehet szabadságra.
 
Szigor a szabályokban, rugalmasság az extra-kívánságok kezelésében
 
Nem minden ügyfelünk veszi igénybe teljes szolgáltatási portfóliónkat. Mindenestre megnyugtató egy biztos partner, ha kell néhány dolgos kéz. Például ha lamellákat, lábtörlőket vagy szőnyegeket kell tisztítani, vagy ha egy építkezés, felújítás utáni nagytakarításra kerül sor; ha egy ünnepélyt kell szervezni vagy a havat kell eltakarítani, mi megoldjuk.”
 
Nem ismerünk lehetetlent – ügyfeleink elvárásainak rugalmasan teszünk eleget, legyen szó rutinfeladatokról vagy egyedi kívánságokról. A különleges szolgáltatások is mindennapi munkánk részét képezik.
 
Alaposság a részletekben is
 
Az R-KRAFT minden egyes munkatársára odafigyel. A tartósan magas szolgáltatási szint érdekében takarító munkatársaink alapos képzésben részesülnek a következő területeken: takarítási módszerek, eszközök, vegyszerek, munkavédelem és biztonság. Erre a képzettségre büszkék lehetünk: már az R-KRAFT  munkaruhájáról is visszaköszön a hoz -záértés. A szabadság és betegség nem okoz fennakadást: míg mások átmeneti megoldásokat keresnek, mi magától értetődő módon gondoskodunk a helyettesítésről.
 
Zökkenőmentes munkafolyamatok és makulátlan eredmény –  ezt kínálja átfogó szolgáltatási csomagunk.
 
Minden csillog-villog
 
Alapos és lelkiismeretes munkánk eredménye a ragyogó tisztaság. A nagyság az apró részletekben mutatkozik meg igazán. Mi tudjuk, mi kell mindehhez, Ön pedig nyugodtan hátradőlhet.
 
Levesszük a terhet ügyfeleink válláról, hogy még jobban tudjanak munkájukra figyelni.
 
Minden terhet átvállalunk, ami elterelheti a figyelmet a legfontosabb tevékenységekről. Az R-KRAFT csapata támogatja Önt a hétköznapi és a rendkívüli kihívásokban, melyek sok szervezést, időt és energiát igényelnek a legfontosabb napi teendők mellett. Megbízható szolgáltatásainknak köszönhetően Ön nyugodtan dolgozhat. Nap mint nap komoly feladatokat oldunk meg; sokéves tapasztalattal, alapos szaktudással és bevált módszerekkel rendelkezünk, és mindezt kamatoztatni is tudjuk a ránk bízott feladatok megoldásában. Rugalmasságunk révén mindig ügyfeleink közelében lehetünk, így mindig gyorsan tudunk reagálni: azonnal megoldást nyújtunk a váratlan helyzetekre és teljesítjük a különleges kívánságokat – a külső ablaktisztítástól a homlokzatimpregnáláson, rágógumi-eltávolításon keresztül az építkezés utáni nagytakarításig bármit.
 
Szolgáltatásunk professzionális, átgondolt és jól követhető.
 
Szolgáltatásaink
 
 • Általános takarítás
  Irodák, ipari és logisztikai létesítmények, bevásárló -központok, üzletláncok, hálózatok, egészségügyi intézmények, szállodák, wellness-központok
 • Speciális takarítás
  Felületkezelés, bevonatolás, üveg- és homlokzat -tisztítás és -impregnálás alpin-technikával, kárpittisztítás, szőnyegek mélytisztítása, építkezés utáni nagytakarítás, fertőtlenítés, tisztatér-takarítás, rágógumi- és graffiti-eltávolítás, mozgólépcsők gépi tisztítása
 • Házmesteri szolgálat
  Az apróbb javításoktól a megelőző karbantartásig
 • Külterület gondozása, kertészeti szolgáltatások
  Fűnyírás, növénygondozás, kertépítés, hóeltakarítás, síkosság-mentesítés, parkoló-takarítás
 • Irodai szolgáltatások
  Háziasszony szolgálat, archiválás, költöztetés, átalakítások, növénygondozás
 • Higiéniai termékek, tisztítószerek
  Professzionális termékek szállítása, zökkenőmentes logisztika, kedvező feltételek
 • Egyéb szolgáltatások
  Szennyfogó szőnyegek, tanácsadás, rovar-és rágcsálóirtás
Minden tiszta és minden rendben van - Az R-KRAFT szolgáltatásainak köszönhetően.

Letölthető dokumentumok:


Fájlok Feltöltve  
Interaktív prospektus (345,78 KB) 2022.05.16 Letöltés