Nyelvi tanfolyamok

Szívesen dolgoznál Németországban, de a nyelvtudásod nem elég jó?

Mi ebben is segítünk! Itthoni nyelvi oktatást, tanfolyamok szervezését biztosítjuk, meglévő nyelvismereted gyakorlatiassá tesszük, szükség esetén nyelvvizsgára is felkészítünk.
Mivel munkaadó partnereink, a jövőbeni munkaadód német anyanyelvű és német nyelvterületen aktív, ezért alapvető elvárásunk, hogy megfelelő német nyelvismerettel rendelkezz, és német nyelven magabiztosan tudj kommunikálni. Bár munkavégzéskor is nélkülözhetetlen a nyelvtudás, a mindennapi rutinbevásárlás, közlekedés és a hivatalos ügyek intézésekor is elengedhetetlen a német nyelvű kommunikáció, amire bármikor szükséged lehet. Sokan megrettennek a nyelvismeret elsajátításától, de minimális ráfordítással, kitartással és akaraterővel könnyen elsajátítható a szükséges nyelvi tudás. Az R-KRAFT-nál nemcsak a munkaközvetítésében állunk rendelkezésedre, hanem a megfelelő német nyelvi tudás megszerzésében is segítünk!

Kérdésed van a nyelvtanfolyamokról? Keress minket elérhetőségeinken, vagy kérj ingyenes visszahívást űrlapunk kitöltésével!

Ingyenes visszahívás kérése

Kérj ingyenes visszahívást és 1 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot!

A csillaggal jelölt mező kitöltése kötelező *

  Captcha frissítése