• Munkaközvetítés közvetítői díj nélkül!

Munkaközvetítés közvetítői díj nélkül!

Repülőtéri munkagép karbantartó

Repülőtéri földi kiszolgáló munkatárs

Müncheni repülőtér, eszközkezelő pozíció

Részmunkaidős-Takarító

Az aktuális állásajánlatok mellett fontosnak tartjuk, hogy általánosságban összefoglaljuk az R-KRAFT által kínált munkákkal kapcsolatos legfontosabb információkat, ezzel is segítségedre legyünk, és minden kétséget eloszlassunk benned a külföldi munkavállalással kapcsolatban.
 
Nyelvtudás
Bár munkavégzéskor is nélkülözhetetlen a nyelvtudás, a mindennapi rutinbevásárlás, közlekedés és a hivatalos ügyek intézésekor is elengedhetetlen a német nyelvű kommunikáció, amire bármikor szükséged lehet. Mivel munkaadó partnereink, a jövőbeni munkaadód német anyanyelvű és német nyelvterületen aktív, ezért alapvető elvárásunk, hogy megfelelő nyelvismerettel rendelkezz, és német nyelven magabiztosan tudj kommunikálni.
 
A munkavégzés helye
A külföldi munkavállalás során a magyar munkavállalók között igen népszerű Németországban munkát vállalni, ahol egy államközi megállapodásnak köszönhetően 1970-es évektől fogadják a magyarokat, sőt előszeretettel keresik és elismerik a magyarok szakmai tapasztalatát. Cégünk németországi fizikai munkák közvetítésére szakosodott, elsősorban München és Berlin városokban biztosítunk munkavállalóinknak állást.
 
A kint tartózkodás ideje
Célunk, hogy hosszú távon biztosítsunk számodra munkát, és egy teljesen új életet. Bár nem szabjuk meg neked a kint tartózkodás idejét, szeretnénk, ha minimum 3 évig az elvállalt állásban maradnál. A hivatalos munkaszerződések általában határozatlan időre szólnak, 6 hónapos próbaidővel.
 
Jelentkezés
Kérjük, töltsd ki honlapunkon található adatlapunkat, és csatold mellé aktuális német nyelvű, fényképes önéletrajzodat! Miután megkaptuk a szükséges információkat, nyelvtudásodat telefonon ellenőrizzük, majd előzetes időpont-egyeztetés után nyelvi és alkalmassági tesztet töltetünk ki veled. Alkalmasságodat illetően mihamarabb visszajelzést adunk neked. Amennyiben alkalmas vagy, a hivatalos ügyintézést követően a munkavégzést akár 8-12 héten belül megkezdheted. Kérj űrlapunkon ingyenes visszahívást és 2 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot!
 
Fizetés, juttatások
Hosszú távú, hivatalos munkát, teljesítményorientált, versenyképes, havi munkabért kínálunk neked. A rendszeres, havi nettó munkabér mellett állásajánlatonként eltérő plusz juttatásokat is biztosítunk. Ilyen juttatás lehet az étkezési- és lakhelytámogatás. Adózás és járulékfizetés utáni nettó munkabéredet minden hónap azonos napjáig bankszámlaszámodra kapod meg. Fizetésedből a későbbiekben sem vonunk le közvetítői vagy regisztrációs díjat.
 
Hivatalos okmányok
Amennyiben alkalmas vagy a meghirdetett munkára, és elfogadtad az állásajánlatot, belekezdünk a hivatalos ügyintézésbe, hogy minden szükséges irat a rendelkezésedre álljon a munka megkezdése előtt. A munkaszerződés megkötése után a németországi lakcímbejelentésben, adókártya, betegbiztosítás, bankszámla ügyintézésben, valamint a munkavállalási engedély intézésében, dokumentumok fordíttatásában is segítünk. A munkába állási folyamatról – a hivatalos okmányokról és a szükséges teendőkről – a későbbiekben részletesen tájékoztatunk!